2009. szeptember 11., péntek

Ez a kép a rakott kelbimbóról csak annyira szép mint amennyire ízlett maga az étel. Régóta tervezem az elkészítését, de eddig féltem tőle. :) Okkal, mert a zöld gömböket nehezen tudtam leerőltetni. A többi hozzávaló finom volt, a tejfölbe kevertem reszelt füstölt sajtot és pici kurkumát is.

3 megjegyzés:

andi írta...

Én egyszer készítettem belőle főzeléket,de kesernyésnek éreztem,soha többé nem került az asztalra,semilyen formában :)

margit2 írta...

.. Ha jól eltalálod a fűszerezését, akkor bizony nagyon finom tud lenni! ... Ja, és egészséges! :-)

Névtelen írta...

Nekem biztosan ízlett volna, imádom a kelbimbót, csak úgy önmagában egyedül is megeszem.A.

Saját fotó
Porszem vagyok a Világegyetemben.

Blog Archive