2009. december 10., csütörtök

Nálunk (szerencsére) a beigli készítése úgy történik, hogy Karácsonyra és Húsvétra anyu nővére az összes élő testvérének és azok családjainak süt diósat és mákosat. Ez többnyire kb. 100 rudat jelent. Ma történt a "kiszórása" :) , apuét, nővéremékét, bátyámékét, és természetesen a miénket én hoztam el. :) Mindenki beteszi a fagyasztóba, és Szenteste délelőttjén veszi ki. Nem úgy mi!!! Mi úgy csináljuk, hogy a beiglit félbevágom a hazaérkezés utána első percben. :) Természetesen megfelelő ideológiát is gyártottam ehhez, mégpedig azt, hogy Karácsonykor úgyis sütemények, édességek tömkelege figyel az egész lakásból, így inkább most, az ínséges :) időkben együk meg, nem fog hiányozni az Ünnepek alatt. Pláne, hogy apu akkor olvasztja fel és megyünk hozzá vendégségbe, így az övéből is eszünk. :D

0 megjegyzés:

Saját fotó
Porszem vagyok a Világegyetemben.

Blog Archive