Megpróbáltam ma egy könnyebb ebédet készíteni, mert nagyon elteltünk a sok édességtől, és zsíros ebédektől. Mustármagos-kurkumás csirkemell kölessel, és nyers brokkoli napraforgós-lenmagos joghurtos öntettel.
2010. február 21., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Húúúú!!:) kétszer is neki kellett fognom,hogy rájöjjek,mit is írtál(jól van na,le vagyok lassulva :)))
Ez érdekelne,hogy s' mint készítetted!!
:)
ez aranyos ! :)
Mustéármagos-borsos-kurkumás pácot készítettem pici olajjal, ebben tároltam a csirkemell szeleteket 1 napig. A köles az köles. :)
Natúr napraforgót megdaráltam, és 2 pohár joghurtba belekevertem, szórtam hozzá kevés lenmagot. Brokkolit rózsáira szedtem, megmostam majd nyersen az öntetbe forgattam. Isteni íze van, szerintem nyersen finomabb mint főve, és egészségesebb is. Semmi extra ez az étel kombináció csak olyan bonyolultan hangzik. :)
Megjegyzés küldése