2010. február 17., szerda



Nővérem lánya 18 éves lett, így meg is rendezte élete első házibuliját. A sütemény sütését én vállaltam be. Málnahabos piskóta, boszorkányujj, kókuszgolyó, Margit tojás nélküli kevertje és tekert sajtosa, és egy egyszerű pogácsa.












7 megjegyzés:

pitypang írta...

nagyon guszták,megkóstolnám,akár most is :)

Szamóca írta...

Hű, Ilike, nem apróztad el!
Ezt mind te sütötted? És hány napig? :-)
Egyébként minden nagyon jól néz ki, le a kalappal!

ilike írta...

Andi... :D

Szamóca, péntek délután, szombat napközben. Köszönöm a bókot, bár az étkezésed tudatában kicsit szégyellem magam e sok édesség miatt. :)

Slayer Gothpaladin írta...

Tyűha, ez nem semmi! Komoly feladatnak álltál elébe mindezt elkészíteni 2 nap alatt, így a sikerességéhez csak gratulálni tudok! Profi szakács vagy!

Szamóca írta...

Ugyan, Ilike, nincs mit szégyellned! Ha tudnád én miket és mennyit ettem néhány évvel ezelőtt, akkor büszke lennél magadra, hogy "csak" ennyi édességet készítettél! :-)
Egyébként, ha jobban megnézed a blogomat, szerintem az ételek fele édesség. Nagyon sokat eszem én is, de csak az általam készített vegánosított változatot.
Ja, és gratulálok, hogy ennyi idő alatt ezt mind előállítottad! Én annyit pepecselek mindig, hogy szerintem ez nekem 3 nap alatt sikerült volna. :-)

anny írta...

Én is, amellett hogy nagyon guszták, a gyorsaságot csodálom, hogy lehet ilyen hamar összedobni ennyi finomságot? Én két hónapig pepecselnék velük...

Renata Kalman írta...

Tényleg nagyon ügyes vagy, örülhettek a vendégek! Ráadásul gyors is!

Saját fotó
Porszem vagyok a Világegyetemben.

Blog Archive