Ez a kép a rakott kelbimbóról csak annyira szép mint amennyire ízlett maga az étel. Régóta tervezem az elkészítését, de eddig féltem tőle. :) Okkal, mert a zöld gömböket nehezen tudtam leerőltetni. A többi hozzávaló finom volt, a tejfölbe kevertem reszelt füstölt sajtot és pici kurkumát is.
2009. szeptember 11., péntek
Bejegyezte: ilike dátum: péntek, szeptember 11, 2009
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Én egyszer készítettem belőle főzeléket,de kesernyésnek éreztem,soha többé nem került az asztalra,semilyen formában :)
.. Ha jól eltalálod a fűszerezését, akkor bizony nagyon finom tud lenni! ... Ja, és egészséges! :-)
Nekem biztosan ízlett volna, imádom a kelbimbót, csak úgy önmagában egyedül is megeszem.A.
Megjegyzés küldése