2009. október 3., szombat




4,5 bögre apró kockákra vágott alma
1/2 bögre apró darabokra darált dió
1/4 bögre kristálycukor (eredeti recept 3/4 bögrével írja, így nem túl édes a saját variáció)
1 bögre finomliszt
1 bögre rizsliszt
1/2 bögre étolaj
4 egész tojás
1 kk. sütőpor
1 kk. szódabikarbóna

190 °C-on sütöttem 45 percig, kb. 25*30-as tepsiben.


Sok almát kaptunk apukámtól, így a nem télállók, almás ételekhez szolgálnak mostanában. Következzen egy egyszerű bögrés sütemény, melyet kissé átvariáltam.

1 megjegyzés:

Renata Kalman írta...

Az alma nálunk is gyakori mostanság...

hoztam valamit:
http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2009/10/blogger-oscar-dij.html

Saját fotó
Porszem vagyok a Világegyetemben.

Blog Archive