2009. október 25., vasárnap

Idén többféle birsalmasajtot készítettem, diósat és karamellizáltat is, ami piros lett. :D










5 megjegyzés:

dédike írta...

Mustosat nem látok!

Renata Kalman írta...

Ilike!
Meddig áll el?
Én elvesztettem a birsalmakészítés egyszer jól bevált módszerét. Évekkel ezelőtt csináltam, olyanra amilyennek lennie kell. De évek óta nem jön össze, pedig visszatértem már a sokcukros verzióhoz. Nem lesz opálosan áttetsző, pedig főzöm-főzöm és bepenészedik. Most kinn a teraszon vár az idei adag, még nem tudom megmarad-e.

Renata Kalman írta...

és hoztam valamit:
http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2009/11/blog-baratnos-dij.html

ilike írta...

Nekem eddig az vált be hogy nem átpaszíroztam hanem botmixerrel daráltam össze. Így nem lesz áttetsző, de sokkal egyszerűbb a készítése. Remélem sokáig eláll, mert sokat csináltam, hogy télen süteményekbe is tehessem. Viszont a nővérem próbálta kevés cukorral, de nem állt össze neki. A 60 dkg bevált mint minimális mennyiség, de még ez is rengeteg sajnos. Ő fruktózzal készíti.

Renata Kalman írta...

Képzeld a legutóbbi jól sikerült!
Tettem belőle kekszgolyóba is.

Saját fotó
Porszem vagyok a Világegyetemben.

Blog Archive